Maaike is moeder van vier kinderen, yogadocent en energie en leiderschapscoach bij de Ontwikkelwerf in IJlst. Vanuit haar eigen levenservaring en opleidingen deelt ze haar passie voor bewustzijn en stilte. Maaike geeft begeleiding op het gebied van lichaamsbewustzijn, zelfrealisatie en intuitieve ontwikkeling. Als leiderschapscoach op de Ontwikkelwerf richt ze zich op vitaliteit en leiderschap bij organisaties. Centraal staat zelfonderzoek. Het is mijn passie om mensen te verbinden met zichzelf, ontspannning en bewustzijn. Dit geeft vertrouwen en ontspanning, wat er zich ook afspeelt in je leven. 

Maaike was ruim vijftien jaar werkzaam in het communicatievak voordat ze besloot haar hart te volgen en zich meer te richten op haar passie. Ze volgde verschillende opleidingen en trainingen waaronder de de tweejarige yoga-opleiding (licht van de ziel) van Suzannah Dorsman, minfdulness trainingen, zwangerschapsyoga, Yin yoga,  internationale Yogadance training (yoga en mindfulness voor kinderen) en organiseerde verschillende retreats. Daarna kwam ze in contact met verschillende leraren op het gebied van non-dualiteit en zijnsorientatie (advaita vedanta) waaronder Hans Laurentius, Emilia Hollander en Eric Hoogland die haar inspireerden dieper te kijken en kwam er verstilling, een diepe realisatie.

Maaike geeft wekelijkse lessen in het Body en Mind Center in Sneek en is werkzaam bij de Ontwikkelwerf in IJlst. 

Ik hoop je te ontmoeten! Namaste Maaike

Maaike Dijkstra  Holtropweg 17  8651 BH  IJlst

Hier vind je mijn privacy verklaring en algemene voorwaarden. Wil je niet meer op de hoogte blijven van mijn aanbod? Stuur dan een mail naar info@zinnenprikkelsenzo.nl 

t 0515 - 533 183
m 06 412 36 771
e info@zinnenprikkelsenzo.nl

 

BTW nr. NL-1098 44 245-b01
KVK 020 87 147

 Zie ook: Volg mij op Twitter   Facebook   LinkedIn