Intuitieve yoga

Intuitieve yoga is een prettige bewegingsvorm die je lichaam en spierkracht versterkt en je souplesse en kracht geeft. Je leert je lichaam en alles wat er is bewust ervaren, met al je zintuigen. Een moment voor jezelf waarin je kunt opladen met nieuwe energie. Door het beoefen van yoga wordt je bewust. Bewust van je lichaam, bewust van je denkpatronen en de keuzes die je maakt. Het daagt je uit om meer vanuit je gevoel te leven en je hart te volgen. 

Op een dieper niveau brengt yoga je in contact met je essentie en je intuitie. Door middel van meditatieoefeningen leer je de controle van het denken los te laten en kun je verbinden met je intuitie. Intuitie komt voort uit je ziel en is trouw aan wie je in essentie bent. Yoga brengt je bij eenheid en (gewaar)Zijn, de stilte in jeZelf. 

Intuitieve yoga brengt je in contact met je lichaam, hart en ziel en bestaat uit een combinatie van de houdingen uit de hatha-yoga, oefeningen met energie (het energetische lichaam), bewegingsmeditatie en mindfulness. 

Elke woensdagavond om 19.00 uur. Doorlopend instromen mogelijk. Losse les 12,50 en blok van 15 lessen 165 euro.Zie ook: Volg mij op Twitter   Facebook   LinkedIn