Leven in aandacht: Mindfulness

We are always related to our mind. The moment we relate to our soul, our mind becomes our servant. When the mind becomes our servant, the whole of nature serves us.

Op zaterdag 15 december is er weer een Stiltedag op een prachtige locatie: hotel de IJsvogel in Legemeer gelegen in de Friese weilanden en aan het bos. Deze dag is er om een moment stil te staan bij jezelf, de mentale ruis te laten bezinken en te verstillen. Er is mindfulness, een stiltewandeling in het bos, yin yoga en je geniet van een heerlijke lunch. Bovendien kun je je laten masseren. Ook zijn er regelmatig mini-retreats bij hotel de IJsvogel waarbij je kunt overnachten en er 2 dagen helemaal uit bent. Meer weten? Stuur mij een mailtje op info@zinnenprikkelsenzo.nl 

Ervaar je regelmatig stress of onrust? Ben je op zoek naar meer balans in je leven?

In deze 8-weekse training Mindfulness leer je hoe je de aandacht kunt trainen in het hier-en-nu kunt leven. Dat betekent leven zonder stress. Je richt je op het trainen van je opmerkzaamheid en bewustzijn. De training laat je zien en ervaren hoe je aandacht werkt en hoe het is om met volle aandacht aanwezig te zijn in dit moment. Dat kan altijd en overal: tijdens het beantwoorden van e-mails, vergaderingen of afspraken, het opvouwen van de was, autorijden of onder de douche. 

Met volle aandacht aanwezig zijn, betekent dat je je elk moment volledig bewust bent van wat zich om je heen afspeelt. Als we zo aanwezig zijn, dan kunnen we alles accepteren zoals het is. Veranderingen kunnen dan op een natuurlijke manier plaatsvinden, zonder strijd.

In de training krijg je inzicht hoe je mind werkt, wat de invloed is van je (innerlijke) houding op je waarneming. Je leert helder naar jezelf kijken en ontwikkelt zicht op je patronen en automatische reacties. Als resultaat van de training ga je meer ontspanning ervaren in het dagelijks leven, minder piekeren, meer zelfvertrouwen, een verbeterde concentratie en ontwikkel je meer compassie en begrip voor jezelf en anderen.

Wanneer: 

Cursusdata najaar: zo 7 oktober, zo 14 oktober, zo 4 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december, 6 januari.

Optioneel/Extra: deelname Mini-retreat / Stiltedag Hotel de IJsvogel op zo 16 december.  

Cursusdata winter/voorjaar: zo 13 jan, zo 21 jan, zo 10 feb, zo 3 mrt, zo 10 mrt, zo 24 mrt, zo 31 mrt, zo 7 april. 

Een losse kennismakingsles is mogelijk. Ik tevens individuele begeleiding. Een losse coachingsessie is 85,- voor 1,5 -2 uur. Heb je belangstelling om op de hoogte blijven? Stuur mij dan een mail op info@zinnenprikkelsenzo.nl 

Tijd: zondagen 2 wekelijks 10.30 - 12.30 uur
Kosten: € 330,- voor 8 bijeenkomsten,  inclusief trainingsmap en koffie en thee.
Waar: Body & Mind Center Sneek
 

 
Zie ook: Volg mij op Twitter   Facebook   LinkedIn