Ontwikkelwerf

Met ingang van de zomer 2015 ben ik verbonden aan de Ontwikkelwerf in IJlst.  Hier werk ik als energie- en leiderschapscoach.

Je kunt bij de Ontwikkelwerf terecht voor jouw eigen ontwikkeling, maar ook voor die van jouw organisatie of team. In onze ontwikkelprogramma's staat bewustzijn en persoonlijk leiderschap centraal. We geloven er in dat je alles wat je nodig hebt al in je hebt. Voor organisaties en teams kijken we hoe ze het potentieel kunnen benutten van de mensen die er werken. We bieden niet alleen een fantastische locatie waar aandacht en vrijheid centraal staat. Maar ook een totaalconcept gebaseerd op de vier vormen van intelligentie.

In alles wat we doen, combineren we inhoudelijke, fysieke en sociale elementen aangevuld met aandacht voor persoonlijke missie en kracht, het zgn 4 Q model: emotionele intelligentie (EQ), analytische intelligentie (IQ), fysieke intelligentie (FQ) en spirituele intelligentie (SQ). 

Bij de Onwikkelwerf begeleid ik mensen die stil willen staan bij zichzelf. Het kan gaan om grote veranderingen in je werk of begeleiding bij onrust of stress. Ik breng je weer in verbinding met jezelf. Je krijgt weer energie en zin in je werk en gaat meer vertrouwen op je intuitie en wijsheid. Met als resultaat dat je rust ervaart en met veerkracht om kan gaan met veranderingen. 

Meer info over de programma's vind je op de website.

We zien je graag op de Werf! Sneekerpad 4, 8651 NE IJlst

Maamke, Maaike, Yvonne, Hester en Joost
 Zie ook: Volg mij op Twitter   Facebook   LinkedIn