Stiltedagen/mini-retreat hotel de IJsvogel 

Stilte brengt je in contact met een diepere laag in bewustzijn, waar helderheid is en alle antwoorden aanwezig zijn. Een stiltemeditatie en ontmoeting nodigt je uit voorbij het denken te gaan. Samen Zijn in stilte, liefde en waarheid is een krachtige en diepe ervaring. In de Stilte ontstaat vanzelf de uitnodiging te ervaren wat werkelijk Is. Als je kunt zien dat spanning en onrust wordt ervaren doordat er verzet is tegen de ervaring die er Is dan ontstaat er direct een ontspanning. Als je bereid bent zelfonderzoek te doen en te kijken naar wat werkelijk Is, Is er bevrijding. Onvoorwaardelijk aanwezig Zijn. Het is zo eenvoudig dat we er voortdurend overheen kijken.

Stiltedag zaterdag 15 december 

Programma: 

9.30 uur ontvangst met koffie/thee lekkers
10.00 uur stiltemeditatie 30 min
10.30 uur stiltewandeling in het bos
12.30 uur lunch
15.00 uur yin yoga en liggende meditatie
16.30 uur gezamenlijke afsluiting smoothie
17.00 uur einde 

Locatie Landhotel de IJsvogel, Leegemeer, Friesland

De Stiltedagen zijn op de volgende data: 

- Zaterdag 15 december 2018
- Zondag 22 april 2019
- Zondag 24 november 2019

De kosten voor de Stiltedag bedragen 85,- inclusief koffie, thee, lekkers, culinaire lunch, smoothie en het gebruik  maken van de lounge, buitenterras, sauna, zwembad van het hotel. Massage is mogelijk (40,- 45 min).

Mini-retreat Open je hart
De volgende mini-retreat is op za 2 en zo 3 februari 2019. Op deze retreat zijn we alleen gedurende de meditaties en de stiltewandeling in stilte. Er is yoga, meditatie, massage, een wandeling en ruimte om te genieten van niets hoeven. Lees hier meer

Naast Stiltedagen begeleid ik mensen bij levensvragen en neem ze mee naar de Stilte. Daarin worden vanzelf de antwoorden bewust. Ben je al gewend aan meditatie en wil je dieper kijken? Neem dan contact op voor een sessie. Dit kan indiviudeel of in een groepje waardoor de ervaring nog krachtiger kan worden. Ik neem jullie mee in meditatie en we kijken wat helder wil worden. 

 

 

 

 Zie ook: Volg mij op Twitter   Facebook   LinkedIn